Druk druk druk...

 

Dat is tegenwoordig vaak onze state of mind. We rennen van hot naar het. Van werk naar de gym, de kinderopvang, vrienden en familie. Zo’n bestaan geeft energie, maar verbruikt het ook in groten getale. Om weer op te laden, onze innerlijke kracht aan te vullen, is stilstand van groot belang. Even helemaal niks. Getting back in touch with ourselves to refill.
Two Elements is er om dat recharge moment mogelijk te maken. Even helemaal niks. Rust vinden in de flakkerende vlam van een handgemaakte kaars. Je innerlijke kracht aanvullen met de energie uit prachtige kristallen, elk met hun eigen super powers.

Zet de kaars op dat plekje waar jij helemaal tot jezelf kunt komen. Jouw domein. Op de rand van het bad, je nachtkastje of naast je favoriete chillstoel. Where ever you feel most at ease. Of je nou wilt mediteren, manifesteren of jezelf gewoon even wilt verliezen in dat dansende vlammetje. Just be in the moment and in touch with yourself.

Stel zelf een kaars samen of
kies voor de Eternal Flame


Het gezicht achter Two Elements

Hi, mijn naam is Beau. Als klein meisje werd ik verliefd op kristallen en mineralen. Van hun prachtige uiterlijk tot de krachtige energie die ze bezitten. Vol bewondering verzamel ik deze magische stukjes aarde. Ook het vuur van kaarsen is een constante in mijn leven. De knusheid en warmte die ze brengen, het zachte licht en de heerlijke, subtiele geuren die ze verspreiden. Brandende kaarsen geven mij het gevoel van ‘echt thuis zijn.’

Door mijn levenslange liefde voor kristallen en kaarsen samen te voegen is Two Elements ontstaan. Om zo iedereen dat gevoel van ‘thuis’ te kunnen geven. Een moment van ontspanning en opladen.

Elke kaars maak ik zelf, en stop daar naast de twee elementen aarde en vuur, ook een stukje van mijn eigen energie in.

Naast mijn eigen stille recharge momentjes, krijg ik ook energie van een croissantje en cappuccino op bed, mijn vriend Melvin en de lange wandelingen met onze honden Mosey & Wolf.

Benieuwd naar het hele team achter Two Elements?
Ontmoet ze hier!

Liefs,
Beau

Beau Hendriks, oprichtster Two Elements geurkaarsen

 

Een digitaal lichtpuntje
Let us bring some you some more warmth and light. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een lichtpuntje in je inbox. Met een krachtige boodschap of de nieuwste kaarsen en kristallen. Én 15% korting op je volgende bestelling.
No thanks, ik heb geen lichtpuntje nodig

Beschikbaarheid