Wat houdt de Eternal Flame in?

Om dat ultieme oplaadmoment voor jezelf nog makkelijker te maken, zetten we graag een extra stapje voor je. Dit betekent dat je maandelijks of tweemaandelijks een kaars van ons ontvangt, zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen. We nemen je mee op reis en passen de geur en kristallen elke maand aan. Zo ontdek je steeds weer een nieuwe krachtgever en haar energie. Less thinking, more relaxing.

Weten welke kristallen je kunt verwachten in jouw kaars? Neem dan hier een kijkje.

two elements kaars


De Eternal Flame wordt op de eerste dag van de maand verzonden en kost € 46,50 per maand. Dus naast gemak en de verrassing, is het ook een stukje voordeliger dan losse kaarsen kopen.

Wil je een tijdje geen maandelijkse of tweemaandelijks kaars(en) ontvangen, dan pauzeer of stop je jouw abonnement heel gemakkelijk door in te loggen in jouw account en je voorkeuren aan te passen. It’s as easy as it gets.

 

Hoe werkt het?

Let op! Het abonnement start vanaf maart.

Om maandelijks of tweemaandelijks een kaars te ontvangen ga je naar de Eternal Flame pagina. Hier kun je de kaars aanschaffen in de verschillende abonnementsvormen. Nadat je de kaars hier eenmalig hebt aangeschaft, geef je toestemming voor een automatische incasso en start jouw abonnement. Je kunt jouw abonnementsvoorkeuren later altijd nog aanpassen binnen jouw account.

Elke 1ste van de maand verzenden wij de kaarsen. Indien je de Eternal Flame 14 dagen of minder voor de 1ste van de maand aanschaft, zal jouw abonnement een maand later van start gaan. Waarom 14 dagen? De kaarsen worden door onszelf in Amsterdam gemaakt en hebben rusttijd nodig voordat ze verzonden kunnen worden.

Voorbeeld: Je schaft op 22 mei de Eternal Flame aan, dan wordt jouw eerste kaars op 1 juli verzonden. Just sit back and recharge.

 

Begin jouw geur reis en bekijk de Eternal Flame

 

two elements kaarsen

Een digitaal lichtpuntje
Let us bring some you some more warmth and light. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een lichtpuntje in je inbox. Met een krachtige boodschap of de nieuwste kaarsen en kristallen. Én 15% korting op je volgende bestelling.
No thanks, ik heb geen lichtpuntje nodig

Beschikbaarheid